Pečeň v slaninke s gratinovanými zemiakmi
Zoltán Bako
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 25. mája 2014
šéfkuchár reštaurácie Restaurant 70 v Ostrove, 25. mája 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
40 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Kuracie pečienky obalíme v slaninke a opečieme, osolíme a okoreníme a pridáme rozmarín.
- 2
Zemiaky nakrájame na plátky, zalejeme smotanou, pridáme syr, cesnak, rozmarín, muškátový oriešok a dáme do rúry piecť na 160 stupňov asi 40 minút.
- 3
Upečené zemiaky vykrojíme alebo narežeme a servírujeme s kuracími pečienkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu