Foto: andrealack
V jednoduchosti je sila! Tento recept je jednoduchý a výborný. Je vhodný na topinky, vajíčka, k párkom, klobáskam .......... jednoducho u nás sa dáva skoro ku Zobraziť celý popisV jednoduchosti je sila! Tento recept je jednoduchý a výborný. Je vhodný na topinky, vajíčka, k párkom, klobáskam .......... jednoducho u nás sa dáva skoro ku všetkému.
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Očistenú na veľké kusy pokrájanú cibuľu vložíme do veľkého hrnca s olejom. Chvíľu popražíme, potom pridáme očistenú na veľké kusy pokrájanú kápiu, cukor, soľ, pálivú omáčku IGUANA , pretlak a ocot a varíme úplne do mäkka cca 2 hodiny.
- 2
Po uvarení odstavíme zo sporáka a rozmixujeme ju úplne do hladká. Pre dokonalosť Vám odporúčame pomazánku prepasírovať cez sitko a všetky zvyšky, ktoré sa nedajú poriadne rozmixovať, ostanú v sitku. Skúste ju a vôbec sa nebojte dochutiť ju podľa vašich chutí, či už pridať pálivej omáčky, soľ alebo cukor.
- 3
Takto dokonale prepasírovanú pomazánku sterilizujeme v malých pohároch. Odporúčame ju variť z dvojitej dávky. Zvykne sa rýchlo zjesť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu