Nátierka z pečených paprík
Foto: palma
4
porcie
porcie
15 minút
príprava
príprava
30 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Červenú papriku očistíme, prekrojíme na väčšie kusy a upečieme v rúre na suchom plechu kožou hore. Z upečenej papriky stiahneme kožu, necháme vychladnúť a nadrobno nakrájame.
- 2
Tvaroh vymiešame s rastlinnou nátierkou, ochutíme soľou, čiernym mletým korením a do zmesi zamiešame nakrájanú pečenú papriku.
- 3
Podávame s čerstvým pečivom posypané nasekanou petržlenovou vňaťou.
Tiež papriková nátierka:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu