Pappardelle s fazuľou, mrkvou a slaninkou, parmezánom
Zdenka Mlynarčíková
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 9. marca 2010
šéfkuchárka hotela Amália v Novej Lesnej, 9. marca 2010
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
Postup
-
1
Na panvici orestujeme cibuľu, cesnak a pokrájanú slaninu. Pridáme mrkvu, fazuľu, pasírované paradajky, pridáme soľ, korenie, nadrobno nakrájanú papričku a podlejeme vínom a vývarom a krátko podusíme.
- 2
Túto zmes zmiešame s uvarenými cestovinami. Podávame so strúhaným parmezánom.
- 3
NÁŠ TIP: Cestoviny si môžete pripraviť aj doma. Cesto spracujete podľa receptu, dobre uhnetiete a potom na strojčeku na cestoviny pripravíte druh, na aký máte práve chuť. Domáce čerstvé rezance nemajú chybu.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu