Pangasius s pečenými zemiakmi (fotorecept)
Autor receptu: ancicka
Náš dnešný veľkopiatočný obed. Toto jedlo rada pripravujem,lebo je nenáročné na čas.
15-20 minút príprava |
60 minút na 160-170 °C |
Postup
- Množstvo neuvádzam,Každý si pripraví podľa počtu osvob.Filety roznrazím a pokvapkam citronom.Očistené zemiaky pokrajam na kocky ,na panvicu si pokrajam cibuľu,dám oleja a zemiaky.Osolím.Prykryté dám piecť do rúry.(fotka sa mi nejak nevydarila).
- Zemiaky som upiekla a ked boli hotové tak som na ne pokladla filety .Osolila som ich bylinkovou soľou a dala do rúry ešte na 15 min.prikryté.
- Po 15 min som natrela tatarkou,rúru prepla na vrchné pečenie a ešte na 10 min.dala zapiecť.
- Po upečení naporciujeme.