Pangasius s pečenými zemiakmi (fotorecept)

Autor receptu: ancicka

Náš dnešný veľkopiatočný obed. Toto jedlo rada pripravujem,lebo je nenáročné na čas.

15-20 minút
príprava
60 minút
na 160-170 °C

Postup

  1. Množstvo neuvádzam,Každý si pripraví podľa počtu osvob.Filety roznrazím a pokvapkam citronom.Očistené zemiaky pokrajam na kocky ,na panvicu si pokrajam cibuľu,dám oleja a zemiaky.Osolím.Prykryté dám piecť do rúry.(fotka sa mi nejak nevydarila).
  2. Zemiaky som upiekla a ked boli hotové tak som na ne pokladla filety .Osolila som ich bylinkovou soľou a dala do rúry ešte na 15 min.prikryté.
  3. Po 15 min som natrela tatarkou,rúru prepla na vrchné pečenie a ešte na 10 min.dala zapiecť.
  4. Po upečení naporciujeme.