Paneer Kadhai

Autor receptu: redakcia

4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

Postup

  1. Syr paneer (alebo tvaroh) nakrájame na plátky. Papriky rozpolíme, odstránime semienka a nakrájame na plátky. Z červených čili papričiek odstránime stopky, rozkrojíme ich a odstránime semienka. Zázvor tiež nakrájame na plátky. Cibuľu rozkrojíme na štvrtinky.
  2. Na panvici opražíme koriander, rascu, klinčeky, škoricu, korenie a čierny kardamom. Korenie nahrubo pomelieme. Na masle ghee osmažíme cibuľu. Pridáme paneer, soľ a dužinu z rajčín a smažíme, pokiaľ sa neodparí voda.
  3. Primiešame všetku zeleninu a korenie a smažíme 3 minúty. Hotové ozdobíme lístkami koriandra a podávame horúce s plackami paratha.