Komentáre k receptu:
  • používateľ nemá avatarmonn 23. júla 2017 o 11:26

    Velmi chutne to vypada, urcite to skusim.
    @zareaguj
  • torticka - fotkatorticka 23. júla 2017 o 11:30

    @Stanci , popisala si to tak, ze som to aj ja pochopila. Dala by som si. Ked ja by som si vsetko dala, co sa tu vari a pecie. Si velmi sikovna. Ulozim si to a hadam aj skusim spravit. Pekny den.
    @zareaguj
     1x adasa
  • leaela - fotkaleaela 23. júla 2017 o 12:10

    @Stanci pekny recept,s tou "pravostou" receptu opatrne,urcite sa tu najdu jedinci,ktori to spochybnia.s paellou to bude asi podobne ako s nasou kapustnicou,co kuchyna to ina variacia....ale recept je fajn a urcite autenticky
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarhaji 23. júla 2017 o 12:24

    Smekám! Krásná práce, bezva recept s úžasným slovním doprovodem. Díky za vše, milá @Stanci , jsi moc a moc šikovná a krásná mladá žena s úžasným citem a talentem pro přípravu jídla, vaření, výklad! Přeji krásné dny, plné lásky, radosti a tvořivosti!
    @zareaguj
     1x dosa
  • frezia - fotkafrezia 23. júla 2017 o 12:42

    Az som vyhladla, ked na to jedlo pozeram. Urcite to podla teba vyskusam. Ale ja to mam rada so safranom a citronom, inak pouzijem tvoj postup. Zelam ti krasnu nedelu.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 23. júla 2017 o 12:49

    @Monn ak vyskúšaš daj vedieť ako to dopadlo :)

    @Torticka hovoríš mi z duše, ja by som tiež bola rada keby sa dalo všetko možné z varechy ochutnať!

    @Leaela máš pravdu, veď aj píšem že úprav na paellu je mnoho, tak dúfam že tu nikto do mňa nezarýpe...len som predala ďalej informácie tak ako mi ich podali v Španielsku, a keďže sa zhodli viacerí a že som nacestovala fakt kilometre tak snáď vedia čo kuchtia. Ale inka áno, úplne chápem ako to myslíš ;)

    @Haji , ty si také zlato ;) prečítam si komentár, úsmev od ucha k uchu, no ďakujem krásne a nazad krásne dni plné slniečka želám ;)

    @Frezia budem len rada ak skúsiš, ja to vyskúšam tiež so šafránom - varili sme Fideua s mamou jedného kamaráta v Xative (podobný postup) a s tým šafránom to bolo ešte lepšie, takže idem do toho! Citrón nechám ako prílohu a každý si dá podľa chuti, som zvedavá čo povedia na recept doma ;)
    @zareaguj
  • redakcia - fotkaredakcia člen redakcie Varecha.sk, 23. júla 2017 o 13:19

    @Leaela prostredníctvom @Redakcia posiela fotografiu s popisom: Foto zo včera - Valencias beach.


    @zareaguj
     1x luss44
  • stanci11 - fotkastanci11 23. júla 2017 o 13:40

    @Leaela , hneď by som sa tam vrátila! :)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 23. júla 2017 o 13:40

    @Leaela , hneď by som sa tam vrátila! :)
    @zareaguj
  • methi - fotkamethi 23. júla 2017 o 13:47

  • afataga - fotkaafataga 23. júla 2017 o 16:00

    Riadne si si uzivala, len co je pravda. Super si to opisala, az som mala pocit, ze som tam aj ja.
    Rcp sa mi pozdava, az na toho kralika a najvaic ten prihorenec :-). To ste davaj sfutrovali take kvantum?
    @zareaguj
     1x yogicek
  • luss44 - fotkaluss44 23. júla 2017 o 16:24

    pekné čítanie, aj rcp samotný. Jedla som paellu v Španielsku, ale s morskými plodmi a tie mi nechutili. Takto s hydinou či králikom môže byť super.
    @zareaguj
     1x yogicek
  • snitlik - fotkasnitlik 23. júla 2017 o 17:37

    Pekné. Chýba Ti v rozpise surovín ryža.
    @zareaguj
     1x luss44
  • siisa - fotkasiisa 23. júla 2017 o 19:13

    Veru sa mi recept veľmi páči :) Pekne spracovaný a verím, že aj chutný. Mám rada paellu ;)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 23. júla 2017 o 20:04

    @Methi : Ďakujem :)

    @Afataga , viem že ty a králik nekámošite ale ja ho velice môžem a ver mi, prihorenec v paelle by ti chutil :D

    @Luss44 - dala som si aj paellu s morskými plodmi a dokonca aj Paellu negru (so sépiovým atramentom/tušom) a chutilo mi veľmi, ale ja som celkom vysadená na morské potvorky takžee to bude asi tým :) verím že taká normálnejšia - mäsová varianta - by ti určite chutila.

    @Snitlik doplnila som ryžu, neviem ako mohla vypadnúť ...

    @Siisa ďakujem moc, bola to riadna španielsko-slovenská spolupráca na tvorení receptu!

    @zareaguj
  • paploska - fotkapaploska 23. júla 2017 o 20:40

    Krasne spracovany recept a moje oblubene jedlo. 5* az mam chut mrknut Barcelonu...ale to ja vzdy ☺
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 24. júla 2017 o 05:00

    @Paploska ďakujem moc. U mňa je paella tiež v top 10 :) A chuť mrknúť Barcelonu? Tiež vždy!
    @zareaguj
     1x paploska
  • používateľ nemá avatararnilka 24. júla 2017 o 07:47

    krásny recept bohatý na chute a nádherne farebný :-)
    @zareaguj
  • zizazi - fotkazizazi 24. júla 2017 o 12:31

    nesmierne lákavo vyzerá tvoj recept. Paellu som nikdy nejedla, z nevysvetliteľného dôvodu som voči tomuto jednu mala odpor. Skúsim urobiť, pretože až mi slinky tečú pri pohľade na tú nádheru.
    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarmrkvienka 24. júla 2017 o 15:42

    ooou to vyzera bozsky, no ja sa najviac tesim ked mi pride panvica do big green egg lebo by siom rada vyskusala taketo recepty na grile. isto to bude mnamka. hned si pisem recept, lebo u nas su jedla z morskych plodov velmi oblubene :)
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 24. júla 2017 o 15:45

    @Arnilka ďakujem, je to pecka recept, Španieli vedia čo robia :D

    @Zizazi - ja si myslím že budeš spokojná keď vyskúšaš, potom nám aspoń prezradíš či ti chutilo a či sa odpor nezmenil na lásku ...lebo ja som zamilovaná do paelly :D

    @Mrkvienka - určite skús, ak budeš pridávať morské plody bude sa robiť celkovo kratšie. Inak máš strašne roztomilý nick musím povedať ;)

    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarkokotava 24. júla 2017 o 21:08

    sikovna si , podarila sa ti ....ako od pravej spanielky
    @zareaguj
  • klukodvody - fotkaklukodvody 24. júla 2017 o 22:18

    Hluboká poklona. Paráda a musím mimo krásnou přípravu ohodnotit i pánev na Paelu. Krásný večer.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 25. júla 2017 o 05:50

    @Kokotava ďakujem, možno som pochytila niečo z toho španielska :)

    @Klukodvody ďakujem moc, potešil si ma. Hostiteľovi odkážem že má krásnu paelleru ;) ja rozmýšľam či si ju nezohnať aj tu popravde....ale idem to skúsiť najskôr v tom čo je k dispozícií a uvidíme.

    @zareaguj
  • cesminaz - fotkacesminaz 25. júla 2017 o 07:55

    Naozaj velmi pekne napísaný recept milá @Stanci11 :-) Nielen jedlo vyzerá vyborne,ale aj to tvoje "rozpravanie" sa číta velmi príjemne a s úsmevom na tvári :-) Toto už nieje len "recept" ,ale je to napísané už v štýle zážitku :-)
    @zareaguj
     1x stanci11
  • stanci11 - fotkastanci11 25. júla 2017 o 08:52

    ďakujem @Cesminaz :) ono to aj bol riadny zážitok musím sa priznať :) a to je v tej kuchyni hneď viac srandy ako keď človek varí sám
    @zareaguj
  • henny44 - fotkahenny44 25. júla 2017 o 09:43

    Super receptík,vďaka zaň,ja som paellu vo Valencii jedla,a chutila úúúžasne. Takže si ju ynova vychutnám v domácich podmienkach :-P
    @zareaguj
  • radox1 - fotkaradox1 25. júla 2017 o 11:59

    paellu obcas robim,ale rybaciu-je to super jedlo.v septembri idem na Cala Sant Vicenc,tak si dam aj ich verziu.
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 26. júla 2017 o 05:04

    @Henny44 som rada že som ti ju takto pripomenula a ešte radšej budem ak sa ti podarí ukuchtiť :)

    @Radox1 - páni, rybaciu? nie morské plody ale vyslovene ryby? teda, tak takú som nikde anilen nevidela musím sa priznať ...

    @zareaguj
  • používateľ nemá avatarcimo 27. júla 2017 o 08:55

    Veľmi pekný recept a úžasne šarmantne interpretovaný :-). Mal som možnosť ochutnať originál paellu ale postup prípravy som nepoznal a tak srdečná vďaka za recept. Keďže ma zaujala paellera tak som ju trošku gúglil ... ak by mal niekto záujem našiel som takéto: » www.zbozi.cz/hledani/?q=paellera...
    @zareaguj
  • stanci11 - fotkastanci11 27. júla 2017 o 09:19

    @Cimo ďakujem veľmi pekne za komentár :) potešil takto z rána... a riadne super že si sa rozgooglil - náhodu tie paellery nemajú ani šialené ceny, teraz mám fakt chrobáka v hlave! takže diky za tip rozhodne ;)
    @zareaguj


Pridaj komentár k receptu:
Táto funkcia je len pre prihlásených!

Pre pokračovanie sa prihláste svojou Varechovou prezývkou a svojim heslom:


alebo môžeš použiť:

Prihlásenie cez Facebook

Registrácia

Registrácia a používanie webu Varecha.sk je zadarmo.
Podmienky používania a ochrana osobných údajov


TOPlist