Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou

fitlife - fotkafitlife, 27. februára 2015
Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou
Foto: fitlife

Jednoduchý exotický a velmi chutný recept :)

2
porcie
10 minút
príprava
15 minút
na 180 °C

Suroviny

2 ks filet
100 g
100 g mrazený
150 g čerstvý
1 ks červená
100 g
1 PL
70 ml
1 ks jarná




Postup

  1. 1

    Filet umyjeme, vložíme do uzatvárateľnej nádoby, pridáme soľ, mleté čierne korenie a 40ml džúsu. Dáme do chladničky na 15 minút. Do panvice dáme 30ml džúsu, nakrájaný ananas, papriku a cibuľku a necháme len prejsť varom.

  2. 2

    Ryžu uvaríme podľa návodu a 5 minút pred koncom pridáme rozmrazený špenát (kto má rád môže pridať aj cesnak)

  3. 3

    Tilapiu dáme do vymastenej formy a dáme na ňu ananasovú zmes a baby mozzarellu, posypeme oregánom alebo koliandrom. Pečieme pri 180°C 15-20 minút. Tak a teraz stačí už len naservírovať a dobrú chuť :)

    Tilapia zapečená s ananasom, paprikou a mozzarellou so špenátovou ryžou - obrázok 3

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia