Olovrant z laloka, huspeniny a čatní fotorecept
Ján Palenčár
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 5. decembra 2014
šéfkuchár spa & wellness hotela Kaskády v Sliači-Sielnici, 5. decembra 2014
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
30 minút
príprava
príprava
60-70 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Lalok, nožičky a kože dáme variť do osolenej vody spolu s cibuľou, cesnakom a bobkovým listom. Uvarený lalok vyberieme, osolíme, okoreníme a posypeme paprikou.
- 2
Bravčové nožičky vykostíme, vložíme do malej misky, zalejeme vývarom, ak treba, dosolíme, okoreníme a necháme stuhnúť.
- 3
Jablko a tekvicu očistíme, nakrájame na kocky. Na panvicu vysypeme cukor, skaramelizujeme a primiešame tekvicu. Zalejeme bielym vínom a pridáme jablko. Varíme asi dve minúty, do hotového pridáme nakrájané čili.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
páči sa mi :-)))
*****
*****