Najlepšie palacinky pre väčšie rodiny
Tieto palacinky sú najlepšie na robenie na panvici a samozrejme sú aj výborné, nadýchané. Najlepšie chutia s džemom, Nutellou či Grankom. Keď ich Zobraziť celý popisTieto palacinky sú najlepšie na robenie na panvici a samozrejme sú aj výborné, nadýchané. Najlepšie chutia s džemom, Nutellou či Grankom. Keď ich robím, celá rodina je nadšená.
porcií
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Ako prvé si nachystáme všetky suroviny.
- 2
Prichystáme si väčšiu misku a všetky suroviny dáme do misky.
- 3
Všetko spolu vymiešame ponorným mixérom tak, aby v ceste nezostali žiadne hrudky.
- 4
Cesto necháme odstáť cca 30 minút, aby sa suroviny spojili a aby boli palacinky nadýchané. (Keď sa ponáhľame, tak cesto nemusíme nechať stáť tak dlho.)
- 5
Potom na palacinkovú panvicu nalejme trošičku oleja a môžeme začať piecť na strednom plameni palacinky z obidvoch strán. Prvá strana má byť hnedšia a keď palacinku otočíme, druhú stanu pečieme o trochu dlhšie ako prvú. Olej nanášame len prvýkrát, pretože v ceste je oleja dosť.
- 6
Keď všetky palacinky upečieme stačí si ich natrieť Nutellou alebo džemom podľa svojej chuti. Prajem vám dobrú chuť
Tiež palacinky:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Dobrý deň tento recept je určený predovšetkým pre začiatočníkov. Ja viem ze niektorý nevážia suroviny ale takto je to pre tých co nevedia lepšie.. a palacinky sú trošku hnedé pretože som ich trochu pripiekol..