Muflonia rolka na cíceri
Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
80 minút
na 160 °C
na 160 °C
Postup
-
1
Z muflonieho rebra stiahneme bok. Orez pomelieme, osolíme a okoreníme, pridáme cibuľu a cesnak.
- 2
Pomletým mäsom potrieme mufloní bok, zrolujeme a zviažeme špagátom. Rolku dáme do pekáča, pridáme zeleninu a namočený cícer a pečieme prikryté pri teplote 160 °C.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu