Muflonia rolka na cíceri

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014
Muflonia rolka na cíceri
Foto: Robert Hüttner
4
porcie
40 minút
príprava
80 minút
na 160 °C

Suroviny

Rolka:
400 g (možno nahradiť jahňacím)
400 g (alebo jahňací)
50 g
100 g
100 g




Postup

  1. 1

    Z muflonieho rebra stiahneme bok. Orez pomelieme, osolíme a okoreníme, pridáme cibuľu a cesnak.

  2. 2

    Pomletým mäsom potrieme mufloní bok, zrolujeme a zviažeme špagátom. Rolku dáme do pekáča, pridáme zeleninu a namočený cícer a pečieme prikryté pri teplote 160 °C.

Diskusia k receptu

grandma
Mäso z muflona a daniela je predsa bežne dostať?!
methi
A co, ved ani ja si u nas neviem zohnat slaninu a klobasu a nemam blbe reci k receptom, kde je tu pouzita? Ci treba zacat ofrflavat uz uplne vsetko?




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia