Muflonia rolka na cíceri

Juraj Gálik
šéfkuchár hotela Most Slávy v Trenčianskych Tepliciach, 12. októbra 2014 8:02
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Muflonia rolka na cíceriFoto: Robert Hüttner
4
porcie
40 min
príprava
80 min
na 160 °C

Suroviny

Rolka:
400 g (možno nahradiť jahňacím)
400 g (alebo jahňací)
50 g
100 g
100 g
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Z muflonieho rebra stiahneme bok. Orez pomelieme, osolíme a okoreníme, pridáme cibuľu a cesnak.

  2. 2

    Pomletým mäsom potrieme mufloní bok, zrolujeme a zviažeme špagátom. Rolku dáme do pekáča, pridáme zeleninu a namočený cícer a pečieme prikryté pri teplote 160 °C.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist