Morský čert na toskánsky spôsob so schwarzwaldskou šunkou

ferno - fotkaferno, 28. októbra 2013
Morský čert na toskánsky spôsob so schwarzwaldskou šunkou
Foto: ferno

Kúpil som morského čerta a hľadal recept. Nakoniec som ho našiel až na jednej nemeckej stránke a pridal do neho schwarzwaldskú šunku z iného podobného receptu. Kto nechce, nemusí ju tam dať.

Suroviny

 nasekaná
 alebo paradajky z konzervy

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    nakrajat cibulu,nastruhat cesnak,morskeho certa naporcovat na medailony a lahko naklepat

  2. 2

    morskeho certa osolit a pokvapkat citronom a na rozohriatom oleji opiect 2 minuty z kazdej strany.vytiahnut a udrzat teple

  3. 3

    cibulu,cesnak a schwazwaldsku sunku kratko opiect na masle,podliat vinom a pridat rajcinovu omacku.nechat zovriet,pridat petrzlenovu vnat,korenie a smotanu a podusit

  4. 4

    pridat do omacky medailonky a 5 min podusit.

  5. 5

    vybrat medailonky,udrzat ich v teple.pridat konak,dochutit solou,nechat este raz zovriet a odstavit.pridat maslo a podavat

Diskusia k receptu

7 komentárov k receptu
ved vravim,ze som ju tam pridal navyse.v povodnom recepte nebola.a priatelke tam tiez nechutila....mne vcelku ano,ale nabuduce v ramci spokojnosti,ju tam nedam :-)
Fíha, víno a koňak...to si potom s tým čertiskom asi aj zatancujem:-) Rybky ľúbim, recept sa mi páči, takže si ho ukladám. Ďakujem:-)

Pridaj komentár k receptu: