Morčacie medailónky zapekané s opitou zeleninou fotorecept

Foto: mikalove
jednoduché a chutné
6
porcií
porcií
20 minút
príprava
príprava
20 minút
na 200 °C
na 200 °C
Postup
-
1
Na rozpálenom oleji z každej strany prudko opečieme jemne naklepané morčacie medailónky, ktoré sú posolené a okorenené.
-
2
Mäso povyberáme , do výpeku vložíme nakrájanú cibuľu a osmažíme.Pridáme nadrobno pokrájanú zeleninu a prelisovaný cesnak. Osmažíme, pridáme pivo, nasekanú feferónku a podusíme 5 min.
-
3
Do zapekacej nádoby poukladáme naspodok polovicu mäsa, dáme vrstvu zeleniny a zopakujeme ešte jednu vrstvu.Nakoniec zalejeme vzniknutou omáčkou a dáme zapiecť do rúry na 200 C na 20 min.Podávame s ryžou a šalátom.
Diskusia k receptu