Morčacie medailónky zapekané s opitou zeleninou (fotorecept)
Autor receptu: mikalove
jednoduché a chutné
6 porcií |
20 minút príprava |
20 minút na 200 °C |
Postup- Na rozpálenom oleji z každej strany prudko opečieme jemne naklepané morčacie medailónky, ktoré sú posolené a okorenené.
- Mäso povyberáme , do výpeku vložíme nakrájanú cibuľu a osmažíme.Pridáme nadrobno pokrájanú zeleninu a prelisovaný cesnak. Osmažíme, pridáme pivo, nasekanú feferónku a podusíme 5 min.
- Do zapekacej nádoby poukladáme naspodok polovicu mäsa, dáme vrstvu zeleniny a zopakujeme ešte jednu vrstvu.Nakoniec zalejeme vzniknutou omáčkou a dáme zapiecť do rúry na 200 C na 20 min.Podávame s ryžou a šalátom.
|