Bravčová fašírka

Moja sekaná

Autor receptu: afataga

Viem, je ich tu viac, ale každý robí trochu inak, ja takto.* Množstvá sú na 1 kg mäsa, teraz som robila z 1,5 kg.

8
porcií
25 minút
príprava
100 minút
na 180 °C

Suroviny

Postup

  1. Do misy som dala mleté mäso a všetko ostatné. Treba premiesiť a vytvarovať útvary podľa vlastného uváženia. Koreniny nie sú všetky povinné, kto chce, niečo odoberie, niečo pridá.
  2. Na pekáči som podliala asi 100 ml vody, zakryla alobalom a piekla som 40 minút na 180 °C. Potom som dala alobal preč a dopiekla som na farbu cca 20 minút na 200°C.
  3. My sme k tomu mali coleslaw podľa tohto receptu: https://varecha.pravda.sk/recepty/tradicny-coleslaw/61886-recept.html