Bravčová fašírka
Moja sekaná
Autor receptu: afataga
Viem, je ich tu viac, ale každý robí trochu inak, ja takto.*
Množstvá sú na 1 kg mäsa, teraz som robila z 1,5 kg.
8 porcií |
25 minút príprava |
100 minút na 180 °C |
Postup
- Do misy som dala mleté mäso a všetko ostatné. Treba premiesiť a vytvarovať útvary podľa vlastného uváženia.
Koreniny nie sú všetky povinné, kto chce, niečo odoberie, niečo pridá.
- Na pekáči som podliala asi 100 ml vody, zakryla alobalom a piekla som 40 minút na 180 °C. Potom som dala alobal preč a dopiekla som na farbu cca 20 minút na 200°C.
- My sme k tomu mali coleslaw podľa tohto receptu: https://varecha.pravda.sk/recepty/tradicny-coleslaw/61886-recept.html