Marinované sójové rezance

Autor receptu: llilla

1
porcia
90 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Postup

  1. Do vody dáme solčanku, sójovú omáčku a mletú rascu. V tejto uvaríme sójové rezance. Scedíme a necháme vychladnúť.
  2. V miske si zmiešame horčicu, pretlak, cesnak, majoránku, soľ, sušený cesnak a cibuľu, sladkú a štipľavú papriku, čierne korenie s olejom a troškou vody. Primiešame sójové rezance. Necháme marinovať v chladničke minimálne 1 hodinu.
  3. Zmes dáme na rozpálenú panvicu a opekáme za občasného miešania cca 30 minút. Nakoniec prilejeme trošku vody, aby to nebolo veľmi suché :)
  4. Uvarené zemiaky roztlačíme, pridáme pažítku a rastlinný olej.
  5. Šalát natrháme a ostatnú zeleninku nakrájame na malé kúsky. Pridáme len 1 lyžicku Umeoctu. Dobrú chuť :)