Marinované sójové rezance
Autor receptu: llilla
1 porcia |
90 minút príprava |
30 minút tepelná úprava |
Postup- Do vody dáme solčanku, sójovú omáčku a mletú rascu. V tejto uvaríme sójové rezance. Scedíme a necháme vychladnúť.
- V miske si zmiešame horčicu, pretlak, cesnak, majoránku, soľ, sušený cesnak a cibuľu, sladkú a štipľavú papriku, čierne korenie s olejom a troškou vody. Primiešame sójové rezance. Necháme marinovať v chladničke minimálne 1 hodinu.
- Zmes dáme na rozpálenú panvicu a opekáme za občasného miešania cca 30 minút. Nakoniec prilejeme trošku vody, aby to nebolo veľmi suché :)
- Uvarené zemiaky roztlačíme, pridáme pažítku a rastlinný olej.
- Šalát natrháme a ostatnú zeleninku nakrájame na malé kúsky. Pridáme len 1 lyžicku Umeoctu. Dobrú chuť :)
|