Losos s pak choi
Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Suroviny
300 g (bez kože) |
|
300 ml |
|
1 ks |
|
20 g |
|
5 guľôčok |
|
5 guľôčok |
|
300 g |
|
1 ks |
|
50 g |
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Losos: Do rajničky vylejeme olivový olej, pridáme korenie, tymian a naprieč rozkrojený vanilkový struk. Na najmiernejšom ohni zohrejeme a vložíme osoleného lososa rozkrojeného na 2 porcie. Olej nesmie vrieť, len bublať. Varíme zhruba 15 minút.
- 2
Na panvičke urestujeme na mede a nasekanej čili papričke nakrájanú pak choi domäkka. Osolíme.
- 3
Pak choi položíme do stredu taniera a navrch položíme lososa.
Tiež choi:
Ďalšie recepty:
- 2
Diskusia k receptu
Jeden komentár