Losos s pak choi
Losos s pak choi

Losos s pak choi

Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019
Losos s pak choi
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
40 minút
príprava

Suroviny

300 g (bez kože)
300 ml
1 ks
20 g
5 guľôčok
5 guľôčok
300 g
1 ks
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Losos: Do rajničky vylejeme olivový olej, pridáme korenie, tymian a naprieč rozkrojený vanilkový struk. Na najmiernejšom ohni zohrejeme a vložíme osoleného lososa rozkrojeného na 2 porcie. Olej nesmie vrieť, len bublať. Varíme zhruba 15 minút.

  2. 2

    Na panvičke urestujeme na mede a nasekanej čili papričke nakrájanú pak choi domäkka. Osolíme.

  3. 3

    Pak choi položíme do stredu taniera a navrch položíme lososa.

Diskusia k receptu

Jeden komentár k receptu

Pridaj komentár k receptu: