Losos s pak choi
Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019

Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
40 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Losos: Do rajničky vylejeme olivový olej, pridáme korenie, tymian a naprieč rozkrojený vanilkový struk. Na najmiernejšom ohni zohrejeme a vložíme osoleného lososa rozkrojeného na 2 porcie. Olej nesmie vrieť, len bublať. Varíme zhruba 15 minút.
- 2
Na panvičke urestujeme na mede a nasekanej čili papričke nakrájanú pak choi domäkka. Osolíme.
- 3
Pak choi položíme do stredu taniera a navrch položíme lososa.
Tiež choi:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu