Losos s pak choi

Tomáš Klus
šéfkuchár Brasserie La Marine v Bratislave, 11. februára 2019 13:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Losos s pak choi Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
40 min
príprava

Suroviny

300 g (bez kože)
300 ml
1 ks
20 g
5 guľôčok
5 guľôčok
300 g
1 ks
50 g
TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Losos: Do rajničky vylejeme olivový olej, pridáme korenie, tymian a naprieč rozkrojený vanilkový struk. Na najmiernejšom ohni zohrejeme a vložíme osoleného lososa rozkrojeného na 2 porcie. Olej nesmie vrieť, len bublať. Varíme zhruba 15 minút.

  2. 2

    Na panvičke urestujeme na mede a nasekanej čili papričke nakrájanú pak choi domäkka. Osolíme.

  3. 3

    Pak choi položíme do stredu taniera a navrch položíme lososa.

Recept je zaradený do tagov:




TOPlist