Losos na šalátiku

kvietela - bez fotkykvietela, 24. mája 2014
Losos na šalátiku
Foto: kvietela

24.5.2014

30 minút
príprava
10 minút
tepelná úprava

Suroviny

cca 400-500 g
4 strúčiky
Šalátik:
(poľnička)

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Nasekaný cesnak osmahnúť na masle. Čerstvý filet z lososa nakrájať na menšie plátky, osoliť a okoreniť bohate z oboch strán, pridať osmažený cesnak s maslom, kvapku olivového oleja, nasekanú zmes čerstvých byliniek (petržlen, bazalka, oregano, tymián), dosť veľa citrónovej šťavy. Zabaliť do kuchynskej fólie, pomasírovať a nechať chvíľu odpočinúť.

  2. 2

    Šalátik: poľníčku natrhať, pridať rozpolené cherry paradajky, mladú cibuľku, troška balsamica, troška citrónovej šťavy.

  3. 3

    Na olivovom oleji smažiť rybu najprv kožou dole, kým nie je mierne pripečená, potom druhú stranu. Podávať na šalátiku s celozrnnými hriankami.

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu

Pridaj komentár k receptu: