24.5.2014
príprava
tepelná úprava
Suroviny
cca 400-500 g |
|
|
|
|
|
|
|
4 strúčiky |
|
Šalátik: | |
(poľnička) |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moje poznámky
Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.
Postup
-
1
Nasekaný cesnak osmahnúť na masle. Čerstvý filet z lososa nakrájať na menšie plátky, osoliť a okoreniť bohate z oboch strán, pridať osmažený cesnak s maslom, kvapku olivového oleja, nasekanú zmes čerstvých byliniek (petržlen, bazalka, oregano, tymián), dosť veľa citrónovej šťavy. Zabaliť do kuchynskej fólie, pomasírovať a nechať chvíľu odpočinúť.
- 2
Šalátik: poľníčku natrhať, pridať rozpolené cherry paradajky, mladú cibuľku, troška balsamica, troška citrónovej šťavy.
- 3
Na olivovom oleji smažiť rybu najprv kožou dole, kým nie je mierne pripečená, potom druhú stranu. Podávať na šalátiku s celozrnnými hriankami.
- 2
Diskusia k receptu
4 komentáre k receptuPridaj komentár k receptu: