12
porcií
porcií
45 minút
príprava
príprava
17 minút
na 200 °C
na 200 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 500 g | 
                                                             | 
                                                    
| PLNKA: | |
| 1 l | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 120 g | 
                                                             | 
                                                    
| 1 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 2 ks | 
                                                             | 
                                                    
| 1 PL | 
                                                             | 
                                                    
| 400 g, (ríbezle mrazené | 
                                                             | 
                                                    
| 100 g, mrazené | 
                                                             | 
                                                    
| 5 PL | 
                                                             | 
                                                    
Postup
- 
                                                    2
                                                    
Lístkové cesto si rozdelíme napoly, rozvaľkáme a dáme piecť na plech, kde sme si dali papier na pečenie. Pláty pečieme 17min pri 200°C. Necháme vychladnúť, potrieme obidva pláty ovocim, ktoré sme si vopred podusili vo vlastnej šťave- pridali sme tam 5 pl cukru. (Podusené jemne vymixujeme .)Namiesto ovocia môžeme použiť džem.
                                                     - 
                                                    3
                                                    
Zmlieka a pudinkového prášku si uvaríme podľa návodu pudink.
                                                     - 
                                                    4
                                                    
Necháme vychladnúť a potom doňho pridávame maslo, oba cukry, žĺtky a rum. Vymixujeme.Takto pripravenú pudink natrieme na jeden plát.Priložíme druhy plát , čistou stranou nahor!
                                                     - 
                                                    5
                                                    
Dáme na štyri hodiny vychladiť do chladničky. Posypeme vanilkovým cukrom, podávame s jahodami.
                                                     

                                                    
                                                    
                                                    
                                                    




 


Smejkoo aj Tvoj vyskusam.
Evanaaa zacni pouzivat namiesto cukru Steviu rebaudiana fluid . Nenahradi cukor vo vsetkom ale hoooooodne ho obmedzi