Lasagne z panvice

Lasagne z panvice

Autor receptu: podravka

Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.

4
porcie
50 minút
príprava

Postup

  1. Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme ochucovadlom Natur a pražíme dokým mäso nezhnedne.
  2. Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
  3. Cestoviny lasagne nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.
  4. Podávame s obľúbeným šalátom.
  5. Rada: Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.