Lasagne z panvice
Lasagne z panvice
Autor receptu: podravka
Lasagne pripravené na panvici vám určite ušetria čas a aj robotu, avšak chuť ostane zaručene rovnaká.
Postup
- Na širokej panvici si na zahriatom olivovom oleji opečieme cibuľu nakrájanú na malé kúsky, pridáme mleté mäso, posypeme vegetou a pražíme dokým mäso nezhnedne.
- Pridáme pretlačený cesnak a zalejeme vodou. Pridáme lúpané paradajky, ktoré nakrájame na menšie kúsky, oregano, nakrájanú mozzarellu, parmezán, posypeme čiernym korením a muškátovým orieškom a poriadne premiešame.
- Cestoviny lasagne nalámeme na menšie kúsky, pridáme ich do panvice, zakryjeme a na miernom ohni varíme približne 30 minút.
- Podávame s obľúbeným šalátom.
- Rada: Lasagne môžete použiť ako široké rezance aj do iných jedál.