Foto: elixir
Inšpiráciu som mala z Nigellinej knihy - Hostina, každý deň je sviatok. Aj keď od pôvodného receptu sa už tento dosť líši.
2
porcie
porcie
10 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
1 ks |
|
50 g |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
pol ks |
|
štvrť ČL |
|
2 ks |
|
(alebo kurkuma) |
|
|
|
|
|
štvrť ČL |
|
|
|
pol PL |
|
pol PL |
|
500 ml |
|
|
Postup
-
1
Všetko si nakrájame.
-
2
Všetko okrem paradajky a limetkovej šťavy dáme do hrnca s vývarom.
-
3
Po 15 minútach pridáme aj na drobno nakrájanú cherry paradajku, varíme ešte 5 minút.
- 4
Bobkový list a čierne korenie vyberieme, prilejeme pol PL limetkovej šťavy. Lahodnú dobrú chuť.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 4
Ďakujem vám za pekné komentáre, spravili mi radosť.