Kyselica

Vladimír Rybár
šéfkuchár hotela Lux v Banskej Bystrici, 12. novembra 2010
Kyselica
Foto: Pravda - Ivan Majerský

Suroviny

100 g
200 g
100 ml
200 g
1 ks
200 g
20 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Údené koleno uvaríme s korením do mäkka. Koleno oberieme a do vývaru dáme variť kapustu s pokrájanou cibuĺou.

  2. 2

    Zahustíme nastrúhaným zemiakom, pridáme nakrájané údené koleno, klobásu.

  3. 3

    Dochutíme cesnakom, soľou, korením a zjemníme smotanou a mliekom.

Diskusia k receptu

stefanm
Ta čo sa vám dnes tu porobilo?Šak to samé fajnotky pridávate a ja som si urobil na obed rezance s tvarohom!Vypínam PC a odchádzam na pivko spláchnuť tie virtuálne lahôdky čo tu dnes pribúdajú. :)
evusik
tak toto sa dá jesť ráno, na obed aj večer :-)
evanaaa
Dobrá kombinácia - kapusta, koleno. Len to mlieko a smotana mi tam už tak nepasuje, mne osobne, lebo nie každý je ako ja.
1365_1270586392 - profilový obrázok
esi
esi
Toto už na obrázku je neodolateľné. Ale čo s tou kyselinou? Len sa pozriem a už ju mám v krku. Aj nato dajte dobrý recept.
ajan
výborné raňajky po oslavách..........