Foto: amilka2
Mňamka pre tých čo majú radi aj nákypy a rizotá. Mám rada rôzne zmesi .čo vidno aj na mojich pridaných receptoch. Keďže klasicky pripravený Zobraziť celý popisMňamka pre tých čo majú radi aj nákypy a rizotá. Mám rada rôzne zmesi .čo vidno aj na mojich pridaných receptoch. Keďže klasicky pripravený kuskus mi nie veľmi chutil, tak som si ho prispôsobila podľa seba..výsledok výborný.. vyskúšajte. Chystám sa urobiť z kuskusu falošný kaviár, keďže mi ho konzistenciou pripomína, no ešte vyskúšam čím ho presvedčím, aby aj tak chutil.:-)
porcie
príprava
tepelná úprava
Suroviny
5 PL |
|
3 strúčiky |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
1 ks |
|
10 ks nakrájané na menšie kúsky |
|
50 g |
|
200 g |
|
150 g pečené |
|
150 ml |
|
50 ml |
|
100 g |
|
50 ml |
|
trochu |
|
1 ČL strúhaný čerstvý |
|
|
|
|
|
|
|
150 ml |
|
Postup
-
1
Na oleji udusime cibuľu, cesnak, cviklu, mrkvu. Keď je udusená pridáme šampiony, cuketu. Pokrájané mäso, lečo, pochutiny a koreniny.
- 2
Ked sa všetko krátko podusí, prisypeme kuskus a zalejeme vodou. Povaríme pár minút a odstavíme. Necháme vsiaknuť všetku tekutinu za občasného premiešania.
- 3
Zmeny a pomery surovín si prispôsobte podľa svojich chúťok:-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu