Foto: egreska
Postup
-
1
Najprv si pripravíme bylinkové maslo ,ktorým budeme potierat kurča.
-
2
Kurča som si otvorila na "motýľa". Na chrbte ho takto rozrežeme (použijeme to rovno do polievky)
-
3
Roztvoríme ho a vyberieme kostičku s chrupavkou.
-
4
Otočíme osolíme a okoreníme.Pod kožu všade povtierame bylinkové maslo.Podlejeme troškou vody a do chrumkava upečieme.
-
5
Šampiony osolíme ,do každého vložíme malinku kocku masla ,pridame bylinky a posypeme syrom.Upečieme na 200 st asi 15-20 minut.
-
6
Odporúčam vyskúšať tieto pučené zemiaky : pár platkov slaninky si opražíme do chrumkava a vyberieme na servítok.
-
7
Slaninku nasekáme na menšie kúsky a jarnú cibulku nakrájame.
-
8
K uvareným zemiakom pridame maslo a popučíme ich .
-
9
Pridáme slaninku s cibulou,kyslu smotanu a dobre zamiešame .osolíme ,okoreníme. Mňááám...
-
10
Upečené kuriatko.
-
11
Hotové hubky.
-
12
A zemiaky.
súhlasím s @enerrgizer