Kurča na hríboch

peter64 - fotkapeter64, 7. februára 2012

ďalší pre hubároch ale nie len pre ních

Suroviny

1500-2000 g
3 PL
250-400 g čerstvé
polovička
pol kocky
štipka
2 dl
 zelená

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Očistené kurča rozkráame na menšie kúsky.Osušíme a prudko do červena opečieme na oleji zo všetkých strán.Potom olej scedíme,pridáme ku kurčaťu maslo,očistené,pokrájané hríby,pokrájanú cibuľu a na miernom ohni dusíme.Keď sa šťava vypeká,podlejeme 2 dl vody,pol kocky masoxu,rasce,korenia,dosolíme.Na porcie na tanieri dáme oparený zelený petržlen.Podávame s novými zemiakmi.

Diskusia k receptu

0 komentárov k receptu

Pridaj komentár k receptu: