Avokádová nátierka
Avokádová nátierka

Guacamole

Michaela Zsebiová
majiteľka Tres Tacos Restaurant v Nitre, 23. septembra 2020
Guacamole
Foto: Pravda - Robert Hüttner
10 minút
príprava

Suroviny

3 ks
1 strúčik
1/2 ks
1 ks
1 ČL




Postup

  1. 1

    Avokádo ošúpeme, zbavíme kôstky a dužinu roztlačíme vidličkou.

  2. 2

    Cesnak, cibuľu a papričku jalapenos posekáme nadrobno a zmiešame s avokádom. Dochutíme limetkovou šťavou a soľou.

  3. 3

    Guacamole podávame ako prílohu k hlavnému jedlu alebo ako nátierku, ku ktorej sa hodia aj kukuričné čipsy.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia