Kuracie s cibuľovo-horčicovou omáčkou

Autor receptu: lenkac

Veľký experiment, ale vydaril sa :)

4-5
porcie
10-15 minút
príprava
30-40 minút
tepelná úprava

Suroviny

Postup

  1. Nakrájame si všetku cibuľu a cesnak. Opražíme na oleji (cca 10 min).
  2. K opraženej cibuľke pridáme na plátky nakrájané mäso a sprudka opražíme na cibuľke. Neskôr pridám horčicu, soľ, mleté čierne korenie a mleté chilli.
  3. Zmes zalejeme vodou a varíme.
  4. Keď je mäso polomäkké, pridáme na väčšie plátky nakrájanú mrkvu, aby sme ju mohli vybrať, keď budeme mixovať zmes.
  5. Keď je mäso a mrkva mäkké, vyberieme ich z omáčky a omáčku rozmixujeme.
  6. Do rozmixovanej omáčky pridáme späť mäso, nakrájanú mrkvu a hrášok.
  7. Omáčku ešte povaríme, kým hrášok nie je mäkký a ak je nutné, tak omáčku zahustíme.
  8. Ako prílohu som zvolila zemiakovú kašu. Ale aj ryža je super.
  9. Dobrú chuť :)