Kuracie prsia v omáčke z čerstvých paradajok

hajni21 - bez fotkyhajni21, 5. júla 2013
Kuracie prsia v omáčke z čerstvých paradajok
Foto: hajni21
4-5
porcie

Suroviny

800 g
1 kg
150 g
100 ml
150 g
50 g
200 g
100 ml

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Cibuľu nakrájanú na kocky orestujeme spolu s nasekaným cesnakom na oleji. Pridáme kr. cukor a všetko spolu restujeme do zhnednutia.

  2. 2

    Pridáme na rezance nakrájané kuracie prsia, všetky koreniny a pokračujeme v restovaní, kým sa mäso neprepečie.

  3. 3

    Pred koncom pridáme paradajkový pretlk, víno a nasekané paradajky. podlejeme vodou, privedieme do varu a zjemníme maslom, ktoré necháme rozpustiť v omáčke za stáleho miešania.

  4. 4

    Dochutíme soľou a podľa kyslosti paradajok aj cukrom. Podávame s cestovinami.

Diskusia k receptu


Jeden komentár