Kuracie prsia so zeleninou
	        Kuracie prsia so zeleninou z parného hrnca
	        Autor receptu: v3rca
	         
	        
	        Určite odporúčam investovať do parného hrnca. Mäsko sa 
rozpadá na jazyku, zelenina super chrumkavá. Tie vône a 
farby sú neskutočné.
| 		  
				  	  
				  	2-3 porcie  | 
				  	  
				  	10 minút príprava  | 
				  	  
				  	40 minút tepelná úprava  | 
Postup
- Mäsko umyjeme, nakrájame na plátky a naukladáme do prvej parnej misky. Ja som si ho mierne osolila a okorenila čiernym mletým korením.
 - Zeleninku očistíme, umyjeme. Nakrájame na kolieska, polkolieska, kocky (ako len chcete). Karfiol a brokolicu rozdelíme na ružičky.
 - Keď už sa mäsko parí 20 minút, tak do druhej misky vložíme zeleninku a dáme robiť k mäsku na ďalších 20 minút. 
Vypneme a podávame.