Foto: martin315525963
Kuracie mäso potrieme rozmačkanými cesnakom, osolíme, okoreníme, jemne posypeme vegetou a potrieme olejom (necháme chvíľu uležať). ....
porcie
príprava
na 100 °C
Postup
-
1
Kuracie mäso potrieme rozmačkanými cesnakom, osolíme, okoreníme, jemne posypeme vegetou a potrieme olejom (necháme chvíľu uležať).
- 2
Do horného poschodia položíme plátky kuracieho mäsa, do spodného poschodia naukladáme zemiaky, na kolieska nakrájanú mrkvu, hrášok a kukuricu. V parnom hrnci varíme asi 20-30 min.
- 3
Potom pridáme k zelenine časť póru a na mäso položíme plátky tvrdého syra. Varíme ešte asi 20 min (aby sa syr roztiekol). Miesto tvrdého syra sa môže dať napríklad aj Niva alebo Mozarella. Na tanieri dozdobíme zemiaky pažítkou a na mäso dáme surový pór.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu