Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie prsia na paprike

mony26 - bez fotkymony26, 23. januára 2018
Kuracie prsia na paprike
Foto: mony26

Co chladnicka dala. Suroviny co som mala v chladnicke som pouzila do receptu. A jedlo? Bolo uzasne .:)

5 minút
príprava
15 minút
tepelná úprava

Suroviny

 farebná
 (na zahustenie)




Postup

  1. 1

    Na oleji si poprazim cibulku do sklovita. Ked je cibulka uprazena pridam na pasiky nakrajanu papriku. (Ja som papriku davala farebnu zltu, zelenu a cervenu.) Dodalo to trosku farby.:)

  2. 2

    Ked paprika pusti trosku stavy pridam kuracie prsia pokrajane na pasiky. Ked sa máso zatiahne pridam vsetky koreniny plus pokrajane sampinony. (Neuvadzala som kolko potrebujeme korenia kedze kazdy ma rad nieco ine, takze len podla potreby )

  3. 3

    Mäso podlejem asi 2 dcl vody. A necham to prevriet pod pokrievkou. (Kuracie prsia sa nemusia dlho varit ) Takze nejakych 4-6 minut.

  4. 4

    Na koniec prsicka zahustim sladkou smotanou. Necham to prebublat a mozme podavat. Jedlo je hotove... Ja som jedlo servirovala zo zemiakovym pyre. Jedlo Vam bude urcite chutit. Vrele odporucam .:)

Diskusia k receptu

katka78
Nenáročný recept, ale jedlo verím, že chutné. U nás by bolo s máličko upraveným postupom, ale inak je tvoj recept veľmi fajn, jednoduché varenie aj pre neskúsených kuchárov, či študentov :-)
PS: Vieš, že ak vo svojom recepte zameníš smotanu za kokosové mlieko a pridáš trocha kurkumy, získaš ďalšie chutné jedlo s decentným nádychom exotiky? Nech ti to dobe varí!




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia