Kuracie prsia na paprike
Foto: mony26
Co chladnicka dala. Suroviny co som mala v chladnicke som pouzila do receptu. A jedlo? Bolo uzasne .:)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Na oleji si poprazim cibulku do sklovita. Ked je cibulka uprazena pridam na pasiky nakrajanu papriku. (Ja som papriku davala farebnu zltu, zelenu a cervenu.) Dodalo to trosku farby.:)
- 2
Ked paprika pusti trosku stavy pridam kuracie prsia pokrajane na pasiky. Ked sa máso zatiahne pridam vsetky koreniny plus pokrajane sampinony. (Neuvadzala som kolko potrebujeme korenia kedze kazdy ma rad nieco ine, takze len podla potreby )
- 3
Mäso podlejem asi 2 dcl vody. A necham to prevriet pod pokrievkou. (Kuracie prsia sa nemusia dlho varit ) Takze nejakych 4-6 minut.
- 4
Na koniec prsicka zahustim sladkou smotanou. Necham to prebublat a mozme podavat. Jedlo je hotove... Ja som jedlo servirovala zo zemiakovym pyre. Jedlo Vam bude urcite chutit. Vrele odporucam .:)
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
PS: Vieš, že ak vo svojom recepte zameníš smotanu za kokosové mlieko a pridáš trocha kurkumy, získaš ďalšie chutné jedlo s decentným nádychom exotiky? Nech ti to dobe varí!