Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie prsia na bylinkovom masle

sarahh - bez fotkysarahh, 14. augusta 2020
Kuracie prsia na bylinkovom masle
Foto: sarahh

Suroviny

1 kg
trocha
30 g
podľa chuti




Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme, osušíme obrúskom a rozrežeme na menšie rezne. Jemne osolíme.

  2. 2

    Na panvicu nalejeme trochu oleja. Keď sa olej rozohreje, začneme ukladať prsia na panvicu a opekáme ich do hnedastej farby z každej strany.

  3. 3

    Príprava bylinkového masla: Odkrojíme si potrebné množstvo masla (ja som použila asi 30 g masla), pridáme prípravok s koreninami na bylinkové maslo (podľa potreby, prípadne ochutnáme) a poriadne premiešame.

  4. 4

    Keď máme bylinkové maslo hotové, natrieme ho na každý kus mäsa ešte kým sú prsia na panvici, zakryjeme, ono sa ešte pekne roztopí.

  5. 5

    Ako prílohu použijeme varenú ryžu. Dobrú chuť!

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia