Tento recept som vymyslela, ked som jedneho dna nevedela co rychlo uvarit na obed. Otvorila so chladnicku a z toho co v nej Zobraziť celý popisTento recept som vymyslela, ked som jedneho dna nevedela co rychlo uvarit na obed. Otvorila so chladnicku a z toho co v nej bolo, som vykuzlila obed :-)
porcií
príprava
tepelná úprava
Suroviny
| 500 g |
|
| 1 ks |
|
| 700 ml (1 zaváraninový pohár) |
|
| asi 1 pl |
|
| asi 1 pl |
|
| asi 1 pl |
|
| asi 1/2 čl |
|
| podľa chuti |
|
| podľa potreby |
|
| podľa potreby |
|
| podľa chuti |
|
Postup
-
1
Cibulu najrajame na drobno a oprazime na rozpalenom oleji. Ked zacne chytat farbu, pridame umyte nakrajane pecienky a prudko ich oprazimr zo vsetkych stran. Ked obeleju, poprasime ich mukpo, posolime, okorenime ciernym korenim a paprikou, premiesame a podlejeme vodou. Pridame horcicu a leco a chvilu podusime. Mozeme podavat s varenou ryzou, varenymi zemiakmi alebo chlebom. Dobru chut :-)








Diskusia k receptu