Kuracie na smotane z parného hrnca fotorecept

bibia1 - fotkabibia1, 7. apríla 2012
Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept)
Foto: bibia1

... že keď chcete trošku zhrešiť aj s parákom :)

4-6
porcie
5 minút
príprava
35 minút
tepelná úprava

Suroviny

4 ks
1 ks
:
:
1 PL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na slížiky, dochutíme koreninami - ja som to robila tak, že som ich mala v miske, pridala koreniny a premiešala

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 1
  2. 2

    Mäsko vložíme do paráka a dáme pariť na 30 min. Keď sa prsia zatiahli, tak som parák otvorila a premiešala som ich, aby sa od seba oddelili.

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 2
  3. 3

    Cestovinu uvaríme tradičným spôsobom, alebo ju tiež môžeme vložiť do parného hrnca do nádoby na to určenej, zaliať vodou, osoliť, pridať pár kvapiek oleja. Po zaznení gongu preložíme mäso do zvlášť hrnca, šťavu zlejeme do iného hrnca a dáme na sporák zovrieť. Pridáme šampiňóny,

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 3
  4. 4

    smotanu zmiešanú s múkou na zahustenie,

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 4
  5. 5

    prevaríme a vylejeme do hrnca s mäsom. Premiešame a podávame so scedenými cestovinami.

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 5
  6. 6

    Dobrú chuť.

    Kuracie na smotane z parného hrnca (fotorecept) - obrázok 6

Diskusia k receptu

4 komentáre k receptu
takéto jedlá môžeme doma všetci,rýchle,chutné,raz som to skúsila na spôsob sviečkovej,zmixovala som viac druhov zeleniny,vôbec nám nevadilo,že to bola kuracina.Rada pozerám tvoje recepty.

Pridaj komentár k receptu: