Kuracie prsia
Kuracie prsia

Kuracie mäso v marináde

tejaja - bez fotkytejaja, 5. apríla 2024
Kuracie mäso v marináde
Foto: tejaja

Kyslá smotana alebo jogurt sú veľmi vďačnou surovinou do marinády. Mäso zjemnia a podporia jeho chuť.

4
porcie
30 (+ marinovanie) minút
príprava
16 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 ks
Marináda:
4 PL
1 ks
1 PL
1 strúčik
1 KL
1 PL
1 PL (alebo Maizena)




Postup

  1. 1

    Všetky prísady na marinádu dobre premiešame. Kuracie prsia prerežeme na plátky a dáme aspoň na 2 hodiny do marinády.

    Kuracie mäso v marináde  - obrázok 1
  2. 2

    Potom mäso na oleji opekáme cca 8 minút z každej strany.

  3. 3

    Podávame s hranolkami, zemiakmi, tatárskou omáčkou alebo ľubovoľným dipom.

Diskusia k receptu





SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia