Kuracie mäso v marináde
Foto: tejaja
Kyslá smotana alebo jogurt sú veľmi vďačnou surovinou do marinády. Mäso zjemnia a podporia jeho chuť.
4
porcie
porcie
30 (+ marinovanie) minút
príprava
príprava
16 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Všetky prísady na marinádu dobre premiešame. Kuracie prsia prerežeme na plátky a dáme aspoň na 2 hodiny do marinády.
-
2
Potom mäso na oleji opekáme cca 8 minút z každej strany.
- 3
Podávame s hranolkami, zemiakmi, tatárskou omáčkou alebo ľubovoľným dipom.
Tiež kuracie prsia:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 3
Diskusia k receptu