Foto: frezia
Na toto velmi lahke,rychle a lacne jedlo mozete pouzit hocijake mäso,ktore sa hodi na rychlu upravu. Ja som pouzila kuracie prsia.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pokrajame si papriku,mäso,cibulku,koriander a feferonku na male kusky. Do misky si dame sojovu omacku a pretlaceny cesnak. Olupeme si mandle,ktore sme predtym par sekund povarili.
-
2
Do horuceho oleja dame mäso a tak dve minuty ho prazime.Vyberieme von. Teraz dame do oleja papriku,cibulku,feferonku,mandle,bambusove rezance a asi dve minuty prudko prazime.Pridame mäso a sojovu zmes.Premiesame a este spolu tak dve minuty poprazime.
-
3
Vsetko sa musi robit na prudkom ohni a kratko.Mäso zostane stavnate,zelenina chrumkava. Mozete pouzit aj inu zeleninu,len mrazenu nedoporucujem,velmi rychlo mäkne.
-
4
Na zaver to posypeme cerstvym,posekanym koriandrom. Ako priloha sa k tomu hodi ryza.Ja pouzivam Basmati.
varecha.pravda.sk/recepty/kuracie-maso-so-zazvorom-fotore...