Kuracia pečeň s hubami

peter64 - fotkapeter64, 16. februára 2011

Tento recept od môjho bratranca.

Suroviny

3 ks, veľké
3 PL
300 g
300 g
400 g
1 kl
1 KL
1 KL
1 KL
1 dl
4 ks, okrúhly




Postup

  1. 1

    Cibuľu pokrájame na kocky asi 1 cm a speníme ju na masti. Pridáme na štvrtiny pokrájané šampiňóny, na 1 cm hrubé rezance pokrájanú hlivu, premiešame a podusíme. Pridáme soľ, rozmarín, petržlenovú vňať saturejku a pomiešame.

  2. 2

    Podlejeme červeným vínom a chvíľu povaríme. Pridáme nepokrájané polovice pečene, premiešame a asi 3 minúty povaríme. Hotové jedlo servírujeme v poloviciach bochníkov chleba, z ktorých sme odstránili striedku. Bratranec to podával z ryžou a bolo to fajn. Na tento recept môžeme použiť ľubovoľnú pečeň

Diskusia k receptu

jarunka
Zaujimavy recept, pecienky a hriby a cervene vinko, moze to byt dobre. Este nic take som neskusala.




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia