Tento recept od môjho bratranca.
Postup
-
1
Cibuľu pokrájame na kocky asi 1 cm a speníme ju na masti. Pridáme na štvrtiny pokrájané šampiňóny, na 1 cm hrubé rezance pokrájanú hlivu, premiešame a podusíme. Pridáme soľ, rozmarín, petržlenovú vňať saturejku a pomiešame.
- 2
Podlejeme červeným vínom a chvíľu povaríme. Pridáme nepokrájané polovice pečene, premiešame a asi 3 minúty povaríme. Hotové jedlo servírujeme v poloviciach bochníkov chleba, z ktorých sme odstránili striedku. Bratranec to podával z ryžou a bolo to fajn. Na tento recept môžeme použiť ľubovoľnú pečeň
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu