Kuracia pečeň s fritovanou cibuľou

gman - fotkagman, 28. októbra 2010
Kuracia pečeň s fritovanou cibuľou
Foto: gman

tento recept som si len tak nejako nahodou skombinoval

2
porcie

Suroviny

400 g
2 ks
1 ks




Postup

  1. 1

    ocistime si pecen, nakrajame na nie moc male kusky. rozpalime si olej, pecen zprudka zarestujeme, prilejeme vermut. nerestujeme zbytocne dlho, aby pecen nevyschla.

  2. 2

    cibulu nakrajame na kolieska, obalime v hladkej muke a fritujeme/oprazime dozlatova

  3. 3

    bagetu nakrajame na pruzky a zlahka opecieme

Diskusia k receptu

dorisa
Myslela som si najprv, že ten vermút je popri jedlu :) Vyzerá to lákavo,
gman
vermut si treba dat aj popri vareni, pred pocas a aj po :)




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia