Kurací šalát so špargľou
Miroslav Ryljak
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
šéfkuchár hotela Podhradie v Považskom Podhradí, 26. augusta 2012
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
2
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
14 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Zeler nastrúhame najemno, pridáme jablká nakrájané na kocky, špargľu, kuracie prsia (varené) tiež nakrájané na kocky, cherry paradajky na polovičky a spojíme smotanou.
- 2
Pridáme olivový olej a dochutíme soľou, citrónovou šťavou, cukrom a worcesterskou omáčkou. Podávame s tmavým pečivom.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu