Foto: dorisa
Dnes som naozaj nevedela, čo uvariť, rak som v Tescu našla kurence, kupila som, popozerala do chladničky a vyšlo z toho toto. Keď si Zobraziť celý popisDnes som naozaj nevedela, čo uvariť, rak som v Tescu našla kurence, kupila som, popozerala do chladničky a vyšlo z toho toto. Keď si primyslíte k jedlu stromček, vônu zapálenej aromatickej sviečky, tak aj toto jedlo može byť vianočné.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si suroviny(+mletá červená paprika)
-
2
Kuriatko umyjeje a rozkrájame na menšie kúsky.
-
3
Do kastróla dáme olej, nadrobno nakrájanú cibuľu, trocha ju osmahneme a pridáme kura.
-
4
Po chvili dáme do kastróla ml. červenú papriku, kura podlejeme len veľmi málo, a dusíme.
-
5
Potom pridáme malé lečo a dovaríme.
-
6
Nakoniec kyslu smotanu zmiešame s doma KL hladkej múky a pridáme do jedla. Necháme prejsť varom a odstavíme.
-
7
Podávame s knedlou, rýžou, alebo s cestovinami.
s domáca čerstvá paradajka,paprika to môžem v lete stále,len u vášho receptu mi vadí ta smotana to mi tam vôbec nesedí a mám to odskúšané,ale 100 ľudí,100chuti tak prajem dobru chuť!