Foto: eraserhead
V Neapoli sa hovorí niečo v tom zmysle, že dobré veci z mora čím menej sa spracovávajú tým lepšie.
Postup
-
1
Na panvici rozpustíme maslo
-
2
Pridáme krevety a chvíľu ich tam poprehadzujeme kým nezmenia farbu. Vegetu a iné ****** vyhoďte, videl som tu na vereche túto bohyňu slovenskej kuchyne použitú dokonca v pečenej kačke a na "pizzu" ???
-
3
Okamžite podávame. Samé, s niečim alebo k niečomu. Kreviet by malo byť dosť aby ste si ich vychutnali.
Cheers
PS: mi tiez robime dakedy obrane aj ako ty neobrane , len treba misku s vodu na ruky a flasu vina di casa , lebo to trva dlhsie.
Nie som si celkom istý že v Neapole sa to pripravuje tak ako sa to píše v tom recepte, už prvá veta je nejaká divná "Mrazené krevety očistíme" ...