Kotlíkový guláš s tofu
Foto: lunter
4
porcie
porcie
25 minút
príprava
príprava
25 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Suroviny
2 bal. |
|
0,5 l |
|
250 g |
|
150 g ( zelená, žltá, červená) |
|
100 g |
|
300 g |
|
10 g |
|
30 g |
|
|
|
1/2 KL |
|
1/2 KL |
|
1/2 KL |
|
1/2 KL |
|
|
|
|
|
|
|
|
Postup
-
1
Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme korenie (paprika, zmes na guláš, rasca, chilli) a zemiaky nakrájané na kocky, ktoré orestujeme. Jeden menší zemiak si môžeme odložiť na zahustenie. Podlejeme vodou alebo zeleninovým vývarom a dusíme do polomäkka.
- 2
Pridáme údené tofu nakrájané na kocky, cesnak, bylinky a necháme prejsť varom. Nakoniec pridáme papriku a paradajky nakrájané na malé kocky a ešte 5 minút podusíme.
- 3
Na záver môžete dochutiť troškou kečupu a podľa potreby zahustiť nastrúhaným zemiakom.
Tiež guláš:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Bezne ani neotvaram tieto komercne perly,ale tento som zo zvedavosti kukol,proste je to skvost,rovnako ako byvaly majitel autorskej spolocnosti,dnes zupan mojho rodneho kraja......pekny vecer a vikend prajem vsetkym ;)
vyberala som dlhšie
napokon som si vybrala biely-bez náznaku špiny..
pokojné časy nadlho želám