Tofu guláš
Tofu guláš

Kotlíkový guláš s tofu

lunter - fotkalunter, 18. januára 2019. Komerčný recept.
Kotlíkový guláš s tofu
Foto: lunter
4
porcie
25 minút
príprava
25 minút
tepelná úprava

Suroviny

2 bal.
0,5 l
250 g
150 g ( zelená, žltá, červená)
100 g
300 g
10 g
30 g
1/2 KL
1/2 KL
1/2 KL
1/2 KL

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Pokrájanú cibuľu opražíme na oleji, pridáme korenie (paprika, zmes na guláš, rasca, chilli) a zemiaky nakrájané na kocky, ktoré orestujeme. Jeden menší zemiak si môžeme odložiť na zahustenie. Podlejeme vodou alebo zeleninovým vývarom a dusíme do polomäkka.

  2. 2

    Pridáme údené tofu nakrájané na kocky, cesnak, bylinky a necháme prejsť varom. Nakoniec pridáme papriku a paradajky nakrájané na malé kocky a ešte 5 minút podusíme.

  3. 3

    Na záver môžete dochutiť troškou kečupu a podľa potreby zahustiť nastrúhaným zemiakom.

Diskusia k receptu

5 komentárov k receptu
Na koniec zahustit surovym zemiakom?:-))).no perfektny recept:-))).
Bezne ani neotvaram tieto komercne perly,ale tento som zo zvedavosti kukol,proste je to skvost,rovnako ako byvaly majitel autorskej spolocnosti,dnes zupan mojho rodneho kraja......pekny vecer a vikend prajem vsetkym ;)
náhodou !? je to výborný nápad. Pre mňa je klasický guľáš ťažký. taký "miš-maš, všetko tam máš". S týmto "tofuom" to bude stráviteľnejšie. Treba skúsiť.

Pridaj komentár k receptu: