Foto: eff
Typicky recept podľa rozprávania kamaráta pochádzajúceho z Koša pri Prievidzi. Stým, že sa pridávajú aj nakrájané zavárané feferónky. A ako klasická príloha - chlieb Zobraziť celý popisTypicky recept podľa rozprávania kamaráta pochádzajúceho z Koša pri Prievidzi. Stým, že sa pridávajú aj nakrájané zavárané feferónky. A ako klasická príloha - chlieb ;)
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Nakrájame si bravčové mäso na rezance.
-
2
Kyslé uhorky si nakrájame na malé kocky.
-
3
Na rozpálenom oleji osmažíme mäso a pridáme kyslé uhorky.
-
4
Pridáme pasírované paradajky, horčicu, soľ, korenie a necháme dusiť, kým bude mäso mäkké.
-
5
My sme si ako prílohu opiekli aj zemiakové beleše.
-
6
Bon Appetit ;)
varecha.pravda.sk/recepty/kosovska-specialita-fotorecept/...
Ahojky @horalka66 beleše sú lokše ;)