Je to netradičný koláč. Vhodní pre návštevy. Obsahuje klobásu a cibuľu. A je mierne komplikovaný ale aj tak je to dobrý recept. Tento recept Zobraziť celý popisJe to netradičný koláč. Vhodní pre návštevy. Obsahuje klobásu a cibuľu. A je mierne komplikovaný ale aj tak je to dobrý recept. Tento recept som našiel náhodne a keď som ho spravil tak my celkom chutil. Návrhy a komentáre kľudne píšte, aspoň si ho možno zlepším.
porcií
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Vo vlažnom mlieku rozpustíme droždie a po vykysnutí ho dáme do misky spolu s múkou a so soľou. Pridáme kyslú smotanu, vajce, rozpustené maslo, vypracujeme polohusté cesto a necháme 20 minút nakysnúť
- 2
Na oleji orestujeme nakrájané cibule, osolíme ich, okoreníme a necháme vychladnúť. Celé vajcia rozšľaháme, osolíme, okoreníme, pridáme topený syr, kyslú smotanu a nastrúhaný údený syr. Pridáme k cibuli spolus kolieskami nakrájanej klobásy a zľahka zamiešame.
- 3
Okrúhlu keramickú formu vymastíme a vysypeme múkou.Vykysnúte cesto rozvaľkáme na pomúčenej doske a pomocou valčeka prenesieme do formy. Cestom vyložíme dno aj boky formy, naplníme plnkou a zapečieme vo vyhriatej rúre
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu