Kokosové kocky
Kocky s exotickou chuťou kokosu, rumu a vanilky. Ak máte radi kokosové rožky či Raffaello guľôčky, potom sa pripravte na novú obľúbenú kokosovú pochúťku.
príprava
na 180 °C
Suroviny
| Cesto: | |
| 6 ks |
|
| 90 g |
|
| 50 g |
|
| 1 lyžička |
|
| 100 ml |
|
| 3 bal. |
|
| 1 lyžica |
|
| Krém: | |
| 1 bal. |
|
| 60 g |
|
| 500 ml |
|
| 200 g |
|
| 70 g |
|
| 100 g |
|
|
|
|
Postup
-
1
Žĺtky s cukrom vymiešame do peny.
- 2
Jemne vmiešajte kukuričný škrob zmiešaný s práškom do pečiva a pomaly pridáme vyšľahané bielka.
- 3
Zmes vylejeme na plech (33 × 18 cm), ktorý sme predtým potreli maslom a posypali múkou. Pečieme asi 30 minút v rúre predhriatej na 180 °C.
- 4
Vodu, rum a vanilkový cukor zohrejeme, kým sa cukor nerozpustí. Do vychladnutého cesta nalejeme pripravený nálev a necháme vychladnúť.
- 5
Podľa návodu na obale si pripravíme Dolcela puding burbon vanilka premium.
- 6
Maslo a práškový cukor vyšľaháme elektrickým mixérom a pridáme do vychladnutého pudingu. Nakoniec vmiešame kokosovú múčku.
- 7
Natrieme na cesto, posypeme kokosom a necháme v chlade.
Tiež kokosový zákusok:
Tipy na recepty z Varechy
Tipy na články z Varechy
- 2









Tag Múčne jedlá je odstránený.