Karé na kyslej kapuste so slaninou a bryndzou

mysiacik - fotkamysiacik, 20. februára 2019 13:14
Ďalšie recepty »
Karé na kyslej kapuste so slaninou a bryndzouFoto: mysiacik
10
porcií
20 min
príprava
45 min
na 190 °C

Suroviny

TIP: Internetová televízia o varení - TV Varecha

Postup prípravy

  1. 1

    Bravčové karé si naklepeme, osolíme, okoreníme a plátky krátko opečieme z oboch strán na oleji. Plech si osolíme, okoreníme, vystelieme kyslou kapustou, pridáme červené víno a ukladáme na to všetko opečené maso.

  2. 2

    Keď máme maso poukladané, zalejeme výpekom, kde sme maso opiekli, zakryjeme alobalom a dáme na 190 stupňov piecť.

  3. 3

    Medzitým ako sa nám maso pečie, na panvici si opečieme slaninu a na drobno nakrájanú cibuľu. Všetko pekne do zlatista.

  4. 4

    Sledujeme maso, keď už vyzerá, že je hotové, odokryjeme ho, na každý kúsok rozdrobíme bryndzu a všade posypeme opečenú slaninu s cibuľou. Takto dáme kráko zapiecť. Podávame so zemiakmi alebo s pyré.

Recept je zaradený do tagov:




Inšpirácie z nových receptov
TOPlist