Kapustný list s jahňaco-bravčovou plnkou a paprikovou pastou

Alan Džioev
sous chef z Nobile Restaurant v Bratislave, 2. mája 2018 8:00
Ďalšie recepty z Časopisu Varecha »
Kapustný list s jahňaco-bravčovou plnkou a paprikovou pastouFoto: Pravda - Robert Hüttner
4
porcie
5 min
príprava
15 min
tepelná úprava

Suroviny

100 g
100 g
5 g
5 g
z 1/2 citróna (postrúhaná)
20 g (najlepšie gruzínska)
4 ks
TIP: Séria kuchárskych kníh z Varecha.sk za zvýhodnenú cenu

Postup prípravy

  1. 1

    Kapustné listy naplníme pomletou zmesou mäsa a ostatných surovín.

  2. 2

    Varíme na pare asi 15 minút, najmä kvôli jahňaciemu mäsu.

Recept je zaradený do tagov:


Inšpirácie z nových receptov
TOPlist