20 minút
príprava
príprava
20 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Sviečkovú rozdeliť na požadovaný počet kúskov na každom kúsku urobiť kapsu a naplniť bazalkovým pestom a strúhaným parmezánom. Potrieť olejom a nechať v chladničke odležať.
- 2
Urobiť omáčky: 1 omáčka: zmiešať kyslú smotanu, sójovú omáčku a trochu koňaku 2 omáčka: urobiť zápražku, pridať dijonskú horčicu, bujón a chvíľu povariť
- 3
Upiecť odležanú sviečkovú na panvici, osoliť a okoreniť čerstvo pomletým čiernym korením. Podávať s opečenýmy zemiakami, poliate omáčkami.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu