Kakaová roláda
Kakaová roláda

Kakaové slimáky s tvarohom

Martin Hoferica
zástupca šéfkuchára Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 4. apríla 2017
Kakaové slimáky s tvarohom
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
20 minút
príprava

Suroviny

250 g
440 g
30 g
100 ml
300 g
20 g
50 g

Moje poznámky

Prihlás sa do Varechy a zapisuj si svoje poznámky k receptom.

Postup

  1. 1

    Sušienky rozmixujeme na prášok, pridáme práškový cukor a preosiate kakao. Premiešame a prilievame teplé mlieko. Vypracujeme na husté cesto.

  2. 2

    Z tvarohu, badiánu a vanilkového cukru vypracujeme hustú plnku. Na pracovný stôl natiahneme potravinársku fóliu. Na fóliu rovnomerne rozložíme pripravené cesto, naň natrieme tvarohovú plnku, mango nakrájame na dlhé hranolčeky a uložíme na tvaroh.

  3. 3

    Na záver opatrne cesto zavinieme a stiahneme do potravinárskej fólie. Dáme stuhnúť na 3 hodiny do chladu. Po vychladnutí pokrájame na rezy a na tanieri ozdobíme jahodovým kaviárom.

Diskusia k receptu