Kakaové slimáky s tvarohom
Martin Hoferica
zástupca šéfkuchára Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 4. apríla 2017
zástupca šéfkuchára Wellness hotela Diplomat**** v Rajeckých Tepliciach, 4. apríla 2017
Foto: Pravda - Ľuboš Pilc
4
porcie
porcie
20 minút
príprava
príprava
Postup
-
1
Sušienky rozmixujeme na prášok, pridáme práškový cukor a preosiate kakao. Premiešame a prilievame teplé mlieko. Vypracujeme na husté cesto.
- 2
Z tvarohu, badiánu a vanilkového cukru vypracujeme hustú plnku. Na pracovný stôl natiahneme potravinársku fóliu. Na fóliu rovnomerne rozložíme pripravené cesto, naň natrieme tvarohovú plnku, mango nakrájame na dlhé hranolčeky a uložíme na tvaroh.
- 3
Na záver opatrne cesto zavinieme a stiahneme do potravinárskej fólie. Dáme stuhnúť na 3 hodiny do chladu. Po vychladnutí pokrájame na rezy a na tanieri ozdobíme jahodovým kaviárom.
Tiež kakaová roláda:
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu