Pečená zelenina
Pečená zelenina

Jesenný pekáč

chopard - fotkachopard, 27. septembra 2017
Jesenný pekáč
Foto: chopard

Tento recept mi napadol len tak, je jednoduchý a chutný. Možno niekde už taký recept je, ale tento je iba podľa mňa...

5
porcií
20 minút
príprava
30 minút
na 250 °C

Suroviny

500 g
1 väcší ks
1 ks
2 ks
2 ks
3 strúčiky
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
podľa chuti
3 - 4 PL




Postup

  1. 1

    Vsetky suroviny si umyjeme a naķrájame na kúsky.

  2. 2

    Primiešame koreniny a olej a všetko poriadne premiešame.

  3. 3

    Dáme na pekáč a pečieme na 250 stupňov. Čas neudávam, každá rúra pečie inak. Hotové je, keď je všetko upečené do chrumkava.

  4. 4

    Dobrú chuť

Diskusia k receptu

mijaita
Místo vegety dát bylinky (oregano, tymian) a obycejnou bramboru do smesi a je to pecka!
1x dosa
jujoska
podobne pecieme, s bylinkami ako pise @mijaita , ja pouzivam na podobne ucely provensalsku zmes. Najradsej s vykostenymi kuracimi stehnami




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia